Переяслав-Хмельницький потрапив до топ-11 місць в Україні, в яких радить побувати CNN

Переяслав-Хмельницький потрапив до топ-11 місць в Україні, в яких радить побувати CNN

На порталі відомого в усьому світі американського телеканалу CNN було опубліковано топ-11 місць в Україні, де варто побувати. До цього списку потрапив і Переяслав-Хмельницький. Згадали у повідомленні і НІЕЗ «Переяслав».

«Це одна з найбільших країн в Європі, і навіть якщо вона не приймає у себе пісенне шоу «Євробачення», Україна намагається привабити туристів…», йдеться у новині.

«Часто згадується як місто музеїв, Переяслав-Хмельницький знаходиться в 50 милях на північний захід від м. Києва. Є домівкою для 24 музеїв які гостинно зберігають широкий спектр артефактів. Серед них Музей хліба, Музей українського рушника, Музей космосу та ін. Але найбільш вражаючий серед них – Музей народної архітектури та побуту Середньої Надніпрянщини (музей просто неба), який експонує унікальні об’єкти з давніх часів і до початку ХХ ст.».

Також, до списку топ-місць в Україні, за версією CNN, потрапили міста Львів, Чернівці, Київ, Мукачеве, Харків, Чернігів, Одеса, Ужгород та Кам’янець-Подільський, а також Софіївський парк в Умані.»

Посилання на новину:

UKRAINE: 11 BEST PLACES TO VISIT

http://edition.cnn.com/2017/05/09/travel/11-most-beautiful-places-in-ukraine/