ІІ-Й ПРОБІГ «МУЗЕЇ ПЕРЕЯСЛАВА»

20 квітня 2019 року на території Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини відбувся ІІ-й пробіг «Музеї Переяслава».

Позмагатися у швидкості вирішили понад 150 учасників на дистанціях 2 та 9 км для чоловіків і жінок та 100, 200, 300 м для дітей. Серед учасників пробігу була і команда на чолі із Віце-президентом Національного олімпійського комітету України Миколою Томенком.

Після завершення змагань на учасників чекала церемонія нагородження, до якої долучилися представники Національного олімпійського комітету України, призова лотерея, куліш-паті та екскурсія мальовничим Скансеном.

Організатори 2-го пробігу «Музеї Переяслава» - НІЕЗ «Переяслав»та SCS Sport club Scientist дякують Партнерам, чия допомога та призи зробили наш пробіг святковим! TM «Т Р Е К І Н Г» - Перші захисні шкарпетки України, Macron Ukraine, Eleven Sportswear Ukraine, Бишофит Полтавский (Bishofit Poltava), АГРОМАТ, Хорс - частная пекарня, FoodEx, Питьевая вода «Росинка», Чистая Вода, TM ClearWater, Офіційний Еліт Дилер Hyundai - Едем-Авто, Компания Аппарат, Активна Країна!  Також організатори висловлюють подяку партнерам та спонсорам з м. Переяслав-Хмельницького за підтримку мальовничого заповідного старту: ТОВ Сімекс Альянс Україна, «Переяслав хліб» та «Переяслав молокозавод»! Особлива подяка – голові організаційного комітету Пробігу та його натхненнику - генеральному директору НІЕЗ «Переяслав» Олексію Лукашевичу!

Дякуємо всім учасникам і до нових стартів у заповідному Переяславі!

Із результатами пробігу можна ознайомитися за посиланням: https://timingevents.com/ua/liveresult/48bb6efdea7051c68fc0921907d9cb4b

Оргкомітет ІІ-го пробігу «Музеї Переяслава»