У НІЕЗ «ПЕРЕЯСЛАВ» ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ З НАГОДИ 27-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

24 серпня українці відзначають своє державне свято – День незалежності України. За традицією на честь свята влаштовуються святкові заходи. Цьогоріч і Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав» не став виключенням.

25 серпня 2018 року на території Музею народної архітектури та побуту відбувся святковий концерт за участі творчих колективів Бориспільського районного Будинку культури. Приїзд творчих колективів Бориспільщини відбувся за підтримки та сприяння депутата Київської обласної ради Олександра Мефодія, який проявив патріотизм та старання для того, щоб музично-пісенна творчість Бориспільського краю не зупинялась, а розвивалася і далі, не дивлячись на тяжке становище української культури.

Відвідувачів та гостей заходу привітала з Днем незалежності України художній керівник Бориспільського Районного будинку культури Неля Анатолівна Кияшко.

Всім присутнім чудовий святковий концерт подарували Заслужений діяч естрадного мистецтва України Зоя Тимченко, Народний аматорський колектив «Криниченька» (керівник Ольга Гунько), солістка Руслана Тертична (керівник Зоя Тимченко), вокальний ансамбль «Зоряниця» (керівник Валерій Цятківський), Дует «Оксамит» (у складі Надії Кобулей та Зінаїди Тітенко).

Всі присутні отримали гарний настрій та позитивні емоції. А ми чекаємо народні таланти Бориспільщини 29 вересня 2018 р. на Всеукраїнському Фестивалі майстрів народної творчості «Переяславський ярмарок».

Завідувач відділу екскурсійно-масової роботи                                       Микитченко С.І.